*Қ. Құлажанов атындағы Қазақ технология және бизнес университеті келесі білім беру бағдарламалары бойынша 1 курсқа студенттерді қабылдауды жүзеге асырады: 6в02101 Графикалық дизайн, 6В02102, 6В02103 сән дизайны, 6В02104 Сәулеттік дизайн, 6в04103 Есеп және аудит, 6В04105 Менеджмент, 6в04107 Мемлекеттік және жергілікті басқару, 6В04108 Қаржы, 6в04110 Экономика, 6в05112 Биотехнология , 6в05213 экология, 6в06114 Ақпараттық жүйелер, 6В06115 it-менеджмент, 6в07116 Автоматтандыру және басқару, 6в07117 Органикалық заттардың химиялық технологиясы, 6в07219 Технологиялық машиналар мен жабдықтар, 6в07231 тау-кен дело: физика-химиялық геотехнология, 6В07218 тау-кен дело: пайдалы қазбалар кен орындарын ашық және жерасты игеру, 6в07220 азық-түлік өнімдерінің технологиясы (салалар бойынша), 6в07222 мұнай-газ дело: Мұнай және газ кен орындарын игеру және пайдалану, 6в07223 қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша), 6В07224 жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы және конструкциясы, 6в07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша), 6в11126 Мейрамхана дело және қонақ үй бизнесі, 6В11127 Туризм, 6В11128 IT – қызмет көрсету саласындағы технологиялар, 6В11129 Халықаралық туризм, 6В11230 тіршілік қауіпсіздігі және қоршаған ортаны қорғау. Екі дипломдық білім беру жүйесі және магистратура жұмыс істейді. Университетте технология және бизнес саласындағы 13 мамандық бойынша колледж жұмыс істейді. Басқа қалалықтар үшін жатақхананың жаңа ғимараты ұсынылады. Телефондар: +7(7172) 57 88 15, +7 708 425 06 60, +7 701 602 53 53

КазУТБ в СМИ

"Технология және стандарттау" кафедрасының ПОҚ ғылыми семинар уақытынан

2023 жылдың 28 сәуірінде "Тағамдық құндылығы жоғары нан-тоқаш өнімдерін алу технологиясын әзірлеу" тақырбы бойынша "ИННОВАТОР" ҒЫЛЫМИ-ӨНДІРІСТІК КӘСІПОРНЫ" ЖШС ұйымдастырған "Технология және стандарттау" кафедрасының профессорлық-оқытушылық құрамы мен бизнес өкілдерінің қатысуымен семинар өтті. Семинарға қатысушыларға наубайхана өндірісі саласындағы "НПП Инноватор" ЖШС жаңа әзірлемелерімен таныстырды, олар микроэлементтермен (нанокарбоксилаттармен) және астық кебегімен (қарақұмық, сұлы, жасымық кебегі) байытылған нанның жаңа түрлерінің бірнеше үлгілерін ұсынды. Семинарға тақырыбы бойынша, әзірленген нан- тоқаш өнімдерінің дәм тату арқылы органолептикалық қасиеттерін анықтады. Семинар аяқталғаннан кейін барлық қатысушыларға сертификаттар табысталды.