*Қ. Құлажанов атындағы Қазақ технология және бизнес университеті келесі білім беру бағдарламалары бойынша 1 курсқа студенттерді қабылдауды жүзеге асырады: 6в02101 Графикалық дизайн, 6В02102, 6В02103 сән дизайны, 6В02104 Сәулеттік дизайн, 6в04103 Есеп және аудит, 6В04105 Менеджмент, 6в04107 Мемлекеттік және жергілікті басқару, 6В04108 Қаржы, 6в04110 Экономика, 6в05112 Биотехнология , 6в05213 экология, 6в06114 Ақпараттық жүйелер, 6В06115 it-менеджмент, 6в07116 Автоматтандыру және басқару, 6в07117 Органикалық заттардың химиялық технологиясы, 6в07219 Технологиялық машиналар мен жабдықтар, 6в07231 тау-кен дело: физика-химиялық геотехнология, 6В07218 тау-кен дело: пайдалы қазбалар кен орындарын ашық және жерасты игеру, 6в07220 азық-түлік өнімдерінің технологиясы (салалар бойынша), 6в07222 мұнай-газ дело: Мұнай және газ кен орындарын игеру және пайдалану, 6в07223 қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша), 6В07224 жеңіл өнеркәсіп бұйымдарының технологиясы және конструкциясы, 6в07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша), 6в11126 Мейрамхана дело және қонақ үй бизнесі, 6В11127 Туризм, 6В11128 IT – қызмет көрсету саласындағы технологиялар, 6В11129 Халықаралық туризм, 6В11230 тіршілік қауіпсіздігі және қоршаған ортаны қорғау. Екі дипломдық білім беру жүйесі және магистратура жұмыс істейді. Университетте технология және бизнес саласындағы 13 мамандық бойынша колледж жұмыс істейді. Басқа қалалықтар үшін жатақхананың жаңа ғимараты ұсынылады. Телефондар: +7(7172) 57 88 15, +7 708 425 06 60, +7 701 602 53 53
Home / Жаңалықтар / Открытие практикоориентированного кабинета

КазУТБ в СМИ

Открытие практикоориентированного кабинета

Кафедра «Туризм и Сервис» совместно с гостинично-ресторанным комплексом «Rixos President Astana» 27 апреля провела торжественное мероприятие открытие Центра практического обучения ресторанному делу, представленного в виде ресторанного зала, оснащенного необходимым оборудованием, профессиональной посудой, инвентарем. Цель создания проекта-дать возможность обучающим на практических занятиях, закреплять профессиональное мастерство (виды сервировки стола, виды обслуживания, закрепление профессиональных навыков официантов, барменов, бариста, барбека, метродотеля, хостесс, администратора, менеджера.

Учебный кабинет торжественно открыли генеральный менеджер «Rixos President Astana» мистер Тансель Терджан и проректор университета Дусмат Саматұлы Жамангарин. Гостями были директор ресторанной школы, основатель нео-казахской кухни, лучший шеф-повар Сеитова Раушан Баялиновна, президент ассоциации туроператоров Казахстана Рей И. Ю.

На открытии обучающиеся показали мастер-классы по приготовлению видов коктейлей, карвингу, клош-обслуживанию. После мастер-классов гости и участники были приглашены на фуршет, спонсором выступил гостично-ресторанный комплекс «Rixos President Astana».